Nabeschouwing Newcastle United - AFC Bournemouth (2-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Newcastle United het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - AFC Bournemouth (2-2)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Newcastle United en AFC Bournemouth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Dominic Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Anthony Gordon in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Newcastle United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 69e minuut zette Antoine Semenyo  zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Newcastle United nadat Matt Ritchie in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Newcastle United - AFC Bournemouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Ryan Christie AFC Bournemouth
51' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Dominic Solanke AFC Bournemouth 0-1
52' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Marcos Senesi AFC Bournemouth
56' Fabian Schär Newcastle United
58' Penalty Newcastle United Penalty Anthony Gordon Newcastle United 1-1
62' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Ilya Zabarnyi AFC Bournemouth
67' Wissel Newcastle United Wissel Jacob Murphy voor Harvey Barnes Newcastle United
69' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Antoine Semenyo  met assist van Dominic Solanke AFC Bournemouth 1-2
71' Wissel AFC Bournemouth Wissel Alex Scott voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
71' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Dan Burn Newcastle United
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel Dango Ouattara voor Antoine Semenyo  AFC Bournemouth
87' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Fabian Schär Newcastle United
92' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Matt Ritchie Newcastle United 2-2
91' Wissel Newcastle United Wissel Joe White voor Lewis Miley Newcastle United
91' Wissel Newcastle United Wissel Matt Ritchie voor Miguel Almirón Newcastle United
93' Wissel AFC Bournemouth Wissel Enes Ünal voor Ryan Christie AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - AFC Bournemouth
Opstellingen Newcastle United - AFC Bournemouth
De opstellingen van Newcastle United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.