Nabeschouwing Newcastle United - Crystal Palace (4-0) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Newcastle United het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Crystal Palace (4-0)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Newcastle United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Jacob Murphy. Newcastle United vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anthony Gordon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Newcastle United, waarmee Sean Longstaff zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Newcastle United in de 66e minuut, nadat Callum Wilson de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Newcastle United.

LIVE Newcastle United - Crystal Palace 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Jacob Murphy met assist van Kieran Trippier Newcastle United 1-0
6' Jacob Murphy Newcastle United
29' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Jean-Philippe Mateta Crystal Palace
39' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Sean Longstaff Newcastle United
44' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Anthony Gordon met assist van Jacob Murphy Newcastle United 2-0
47' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Sean Longstaff Newcastle United 3-0
50' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Kieran Trippier Newcastle United
50' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Odsonne Édouard Crystal Palace
60' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Tyrick Mitchell Crystal Palace
61' Wissel Crystal Palace Wissel Jesurun Rak-Sakyi voor Jean-Philippe Mateta Crystal Palace
66' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Callum Wilson met assist van Jacob Murphy Newcastle United 4-0
69' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Kieran Trippier Newcastle United
69' Wissel Newcastle United Wissel Sandro Tonali voor Bruno Guimarães Newcastle United
70' Wissel Crystal Palace Wissel Matheus França voor Will Hughes Crystal Palace
70' Wissel Newcastle United Wissel Alexander Isak voor Callum Wilson Newcastle United
70' Wissel Newcastle United Wissel Miguel Almirón voor Anthony Gordon Newcastle United
80' Wissel Newcastle United Wissel Elliot Anderson voor Joelinton Newcastle United
87' Wissel Crystal Palace Wissel David Ozoh voor Jefferson Lerma Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Crystal Palace
Opstellingen Newcastle United - Crystal Palace
De opstellingen van Newcastle United en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.