Nabeschouwing Nottingham Forest - Everton (0-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 18:30 uur



In de Premier League 2023/2024 neemt Nottingham Forest het zaterdag 2 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Everton (0-1)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en Everton is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 0-1 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Dwight McNeil, waarmee Everton met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Everton uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Everton
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
109
111
Gevaarlijke aanvallen
61
64
Passes
592
359
Overtredingen
15
14
Buitenspel
1
2
Corners
4
3
Wissels
3
1
LIVE Nottingham Forest - Everton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Nottingham Forest Wissel Felipe voor Willy Boly Nottingham Forest
55' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Felipe Nottingham Forest
65' Wissel Nottingham Forest Wissel Callum Hudson-Odoi voor Ibrahim Sangaré Nottingham Forest
67' Doelpunt Everton Doelpunt Dwight McNeil met assist van Jack Harrison Everton 0-1
82' Wissel Everton Wissel Youssef Chermiti voor Beto Everton
82' Wissel Nottingham Forest Wissel Divock Origi voor Harry Toffolo Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Everton
Opstellingen Nottingham Forest - Everton
De opstellingen van Nottingham Forest en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Everton zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Everton

Nottingham Forest en Everton treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Everton in de Premier League vond plaats op 5 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Nottingham Forest en Everton eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 0
Winst Everton 0
Gelijkspel 2
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 15e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Nottingham Forest - Everton Opstelling Nottingham Forest Opstelling Everton Live Nottingham Forest - Everton Live Nottingham Forest - Everton kijken Nottingham Forest - Everton kijken Live Nottingham Forest - Everton stream Nottingham Forest - Everton Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Everton Uitslag Nottingham Forest - Everton Statistieken Nottingham Forest - Everton Premier League 2023/2024 Nottingham Forest - Everton wedden Nottingham Forest - Everton gokken Nottingham Forest - Everton Unibet