Nabeschouwing Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers (2-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Nottingham Forest het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers (2-2)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Nottingham Forest en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Matheus Cunha, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Morgan Gibbs-White, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Danilo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Nottingham Forest de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Matheus Cunha de 2-2 maakte voor Wolverhampton Wanderers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
40' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van José Sá Wolverhampton Wanderers 0-1
46' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Morgan Gibbs-White met assist van Giovanni Reyna Nottingham Forest 1-1
47' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
52' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
57' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt Danilo Nottingham Forest 2-1
59' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hugo Bueno voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
59' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hee-chan Hwang voor Matt Doherty Wolverhampton Wanderers
62' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers 2-2
66' Wissel Nottingham Forest Wissel Nicolás Domínguez voor Ryan Yates Nottingham Forest
71' Wissel Nottingham Forest Wissel Divock Origi voor Giovanni Reyna Nottingham Forest
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Boubacar Traoré voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
77' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Morgan Gibbs-White Nottingham Forest
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel N. Fraser voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel T. Chirewa voor Nélson Semedo Wolverhampton Wanderers
89' Wissel Nottingham Forest Wissel Nuno Tavares voor Ola Aina Nottingham Forest
89' Wissel Nottingham Forest Wissel Rodrigo Ribeiro voor Danilo Nottingham Forest
95' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Murillo Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Nottingham Forest en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.