Nabeschouwing Sheffield United - Fulham (3-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Sheffield United het zaterdag 30 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Fulham (3-3)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Sheffield United en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door B. Brereton, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Fulham kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Palhinha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Oli McBurnie zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Sheffield United vergroot nadat B. Brereton de 3-1 wist te scoren. In de 86e minuut kwam Fulham weer dichterbij, nadat Bobby De Cordova-Reid de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fulham. Het was Rodrigo Muniz die in de 93e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sheffield United - Fulham 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Brereton met assist van Oli McBurnie Sheffield United 1-0
61' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor M. Holgate Sheffield United
62' Doelpunt Fulham Doelpunt João Palhinha met assist van Andreas Pereira Fulham 1-1
63' Wissel Fulham Wissel Adama Traoré voor Saša Lukić Fulham
68' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Oli McBurnie met assist van B. Brereton Sheffield United 2-1
70' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Brereton met assist van Gustavo Hamer Sheffield United 3-1
74' Wissel Fulham Wissel Tom Cairney voor Alex Iwobi Fulham
82' VAR: Afgekeurd doelpunt Oli McBurnie Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Oli McBurnie Sheffield United
85' Wissel Fulham Wissel Bobby De Cordova-Reid voor Andreas Pereira Fulham
85' Wissel Fulham Wissel Raúl Jiménez voor Tosin Adarabioyo Fulham
85' Wissel Sheffield United Wissel Oliver Norwood voor O. Arblaster Sheffield United
85' Wissel Fulham Wissel Kenny Tete voor Timothy Castagne Fulham
85' Wissel Sheffield United Wissel Auston Trusty voor Vini Souza Sheffield United
86' Doelpunt Fulham Doelpunt Bobby De Cordova-Reid met assist van Tom Cairney Fulham 3-2
93' Doelpunt Fulham Doelpunt Rodrigo Muniz met assist van Adama Traoré Fulham 3-3
90' Wissel Sheffield United Wissel J. McAtee voor Oli McBurnie Sheffield United
99' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Oliver Norwood Sheffield United
100' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Gustavo Hamer Sheffield United
100' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Calvin Bassey Fulham
102' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Bogle Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Fulham
Opstellingen Sheffield United - Fulham
De opstellingen van Sheffield United en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.