Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-1) || Premier League 2023/2024

Zondag 24 december 2023 - 14:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 24 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Mario Lemina, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Wolverhampton Wanderers opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Matt Doherty die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Wolverhampton Wanderers. In de 96e minuut wist Chelsea de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Christopher Nkunku. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Chelsea kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Coote, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Chelsea 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
30' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Conor Gallagher Chelsea
51' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Mario Lemina met assist van Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers 1-0
56' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Cole Palmer Chelsea
59' Wissel Chelsea Wissel Mykhaylo Mudryk voor Armando Broja Chelsea
59' Wissel Chelsea Wissel Christopher Nkunku voor Lesley Ugochukwu Chelsea
60' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Malo Gusto Chelsea
62' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Nicolas Jackson Chelsea
64' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Santiago Bueno voor Craig Dawson Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tommy Doyle voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
79' Wissel Chelsea Wissel I. Maatsen voor Levi Colwill Chelsea
80' Wissel Chelsea Wissel Benoît Badiashile voor Malo Gusto Chelsea
80' Wissel Chelsea Wissel Noni Madueke voor Nicolas Jackson Chelsea
86' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hugo Bueno voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
93' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matt Doherty Wolverhampton Wanderers 2-0
96' Doelpunt Chelsea Doelpunt Christopher Nkunku met assist van Raheem Sterling Chelsea 2-1
99' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Raheem Sterling Chelsea
100' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Hugo Bueno Wolverhampton Wanderers
101' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Marcus Bettinelli Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Chelsea
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Chelsea
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.