Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace (1-3) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 11 mei 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 11 mei 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace (1-3)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-3 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Michael Olise, waarmee Crystal Palace met 0-1 de leiding nam. Crystal Palace vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jean-Philippe Mateta op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Wolverhampton Wanderers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Matheus Cunha.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Crystal Palace vergroot nadat Eberechi Eze de 1-3 wist te scoren. In de 85e minuut moest Crystal Palace verder met een man minder, nadat Naouirou Ahamada een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Crystal Palace.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Crystal Palace Wissel Naouirou Ahamada voor Will Hughes Crystal Palace
26' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt Michael Olise met assist van Adam Wharton Crystal Palace 0-1
28' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt Jean-Philippe Mateta met assist van Adam Wharton Crystal Palace 0-2
40' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Daniel Muñoz Crystal Palace
40' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Boubacar Traoré Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jean-Ricner Bellegarde voor Boubacar Traoré Wolverhampton Wanderers
61' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Pablo Sarabia voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
66' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van Michael Olise Wolverhampton Wanderers 1-2
67' Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
69' Wissel Crystal Palace Wissel Odsonne Edouard voor Jean-Philippe Mateta Crystal Palace
70' Wissel Crystal Palace Wissel Marc Guéhi  voor T. Mitchell Crystal Palace
71' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
73' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt Eberechi Eze met assist van Michael Olise Crystal Palace 1-3
77' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Oliver Glasner Crystal Palace
77' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
79' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Thomas Doyle voor Matt Doherty Wolverhampton Wanderers
82' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Naouirou Ahamada Crystal Palace
83' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor Dean Henderson Crystal Palace
85' Tweede gele kaart Crystal Palace Tweede gele kaart voor Naouirou Ahamada Crystal Palace
85' Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Crystal Palace Wissel Jeffrey Schlupp voor Michael Olise Crystal Palace
88' Wissel Crystal Palace Wissel Joel Ward  voor Eberechi Eze Crystal Palace
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel E. González voor Toti Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.