Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Luton Town (2-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 27 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Luton Town (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Hee-chan Hwang, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Toti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Luton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Carlton Morris. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Luton Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Coote, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Luton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Gomes Wolverhampton Wanderers
39' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Hee-chan Hwang met assist van Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers 1-0
50' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Toti met assist van Mario Lemina Wolverhampton Wanderers 2-0
58' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Albert Sambi Lokonga Luton Town
66' Wissel Luton Town Wissel Luke Berry voor Jordan Clark Luton Town
66' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Daiki Hashioka Luton Town
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Pablo Sarabia voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
78' Wissel Luton Town Wissel Elijah Adebayo voor Ross Barkley Luton Town
80' Doelpunt Luton Town Doelpunt Carlton Morris met assist van Reece Burke Luton Town 2-1
81' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Hee-chan Hwang Wolverhampton Wanderers
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hugo Bueno voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Luton Town Wissel Fred Onyedinma voor Alfie Doughty Luton Town
95' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Luton Town
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Luton Town
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.