Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sheffield United (1-0) || Premier League 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 14:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 25 februari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Sheffield United (1-0)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Pablo Sarabia, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Pablo Sarabia met assist van Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers 1-0
72' Wissel Sheffield United Wissel Ben Osborn voor Yasser Larouci Sheffield United
72' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Nélson Semedo Wolverhampton Wanderers
72' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Anel Ahmedhodzic Sheffield United
77' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tommy Doyle voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Sheffield United Wissel Tom Davies  voor Oliver Norwood Sheffield United
82' Wissel Sheffield United Wissel Oli McBurnie voor Vini Souza Sheffield United
82' Wissel Sheffield United Wissel William Osula voor Rhian Brewster Sheffield United
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jean-Ricner Bellegarde voor Hee-chan Hwang  Wolverhampton Wanderers
96' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Toti Wolverhampton Wanderers
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Sheffield United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.