Nabeschouwing Belenenses - União de Leiria (5-2) || Primeira Liga 2009/2010

Zondag 2 mei 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Belenenses het zondag 2 mei 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Belenenses - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - União de Leiria (5-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en União de Leiria is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 5e minuut dacht União de Leiria op voorsprong te komen via een doelpunt van Cássio. Helaas voor União de Leiria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Belenenses dat via Lima dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. José Pedro dacht na 14 minuten te scoren voor Belenenses, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde União de Leiria via Marco Soares, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Belenenses via D. Mustafa de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut scoorde Miguelito namens Belenenses. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek André Pires te scoren voor Belenenses, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - União de Leiria
5
2
LIVE Belenenses - União de Leiria 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Cássio União de Leiria
8' Doelpunt Belenenses Doelpunt Lima Belenenses
13' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor A. Duricic União de Leiria
14' Penalty Belenenses Penalty José Pedro Belenenses
19' Wissel União de Leiria Wissel I. Ouattara voor M. Tall União de Leiria
45' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Marco Soares União de Leiria
45' Wissel Belenenses Wissel Celestino voor José Pedro Belenenses
52' Doelpunt Belenenses Doelpunt D. Mustafa Belenenses
58' Wissel União de Leiria Wissel Rafael Bitencourt voor Marco Soares União de Leiria
68' Doelpunt Belenenses Doelpunt Miguelito Belenenses
69' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Cássio União de Leiria
72' Wissel União de Leiria Wissel Tiago Luis voor Carlão União de Leiria
76' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Lima Belenenses
78' Doelpunt Belenenses Doelpunt André Pires Belenenses
82' Wissel Belenenses Wissel Fredy voor Barge Belenenses
87' Wissel Belenenses Wissel Filipe Paiva voor D. Mustafa Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - União de Leiria
Opstellingen Belenenses - União de Leiria

Voorbeschouwing Belenenses - União de Leiria

Belenenses en União de Leiria treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 20 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor União de Leiria. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.