Nabeschouwing Olhanense - Marítimo (0-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 5 mei 2012 - 21:30 uur



In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Olhanense het zaterdag 5 mei 2012 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Marítimo.

Via de Olhanense - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Marítimo (0-0)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Olhanense en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Marítimo
LIVE Olhanense - Marítimo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Marítimo Wissel João Luiz voor Olberdam Marítimo
67' Wissel Olhanense Wissel Toy voor Jander Olhanense
70' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Mexer Olhanense
76' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Cauê Olhanense
82' Wissel Olhanense Wissel J. Yontcha voor Dady Olhanense
84' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Fernando Alexandre Olhanense
86' Wissel Marítimo Wissel Luis Olim voor Danilo Dias Marítimo
93' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor João Luiz Marítimo
90' Wissel Marítimo Wissel I. Obayomi voor Fidelis Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Olhanense - Marítimo
Opstellingen Olhanense - Marítimo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olhanense - Marítimo

Olhanense en Marítimo treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Olhanense en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 8 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Olhanense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olhanense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olhanense 0
Winst Marítimo 4
Gelijkspel 1
Totaal 5
Tags
Olhanense - Marítimo Opstelling Olhanense Opstelling Marítimo Live Olhanense - Marítimo Live Olhanense - Marítimo kijken Olhanense - Marítimo kijken Live Olhanense - Marítimo stream Olhanense - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Olhanense - Marítimo Uitslag Olhanense - Marítimo Statistieken Olhanense - Marítimo Primeira Liga 2010/2011 Olhanense - Marítimo wedden Olhanense - Marítimo gokken Olhanense - Marítimo Unibet