Nabeschouwing Sporting Braga - União de Leiria (0-0) || Primeira Liga 2010/2011

Zondag 1 mei 2011 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Sporting Braga het zondag 1 mei 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio AXA in Braga.

Via de Sporting Braga - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - União de Leiria (0-0)

De Primeira Liga 2010/2011 wedstrijd tussen Sporting Braga en União de Leiria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - União de Leiria
LIVE Sporting Braga - União de Leiria 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Fabrício União de Leiria
46' Wissel Sporting Braga Wissel Hugo Viana voor Paulão Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel A. Meyong voor Hélder Barbosa Sporting Braga
58' Wissel União de Leiria Wissel João Silva voor Fabrício União de Leiria
61' Wissel Sporting Braga Wissel Alan voor Leandro Salino Sporting Braga
67' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Artur Moraes Sporting Braga
69' Wissel União de Leiria Wissel Diogo Amado voor Rodrigo Silva União de Leiria
74' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor M. Iturra União de Leiria
77' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vandinho Sporting Braga
80' Wissel União de Leiria Wissel Cacá voor Leandro Lima União de Leiria
81' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Hugo Gomes União de Leiria
90' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Patrick União de Leiria
94' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Paulo Sérgio União de Leiria
94' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Alan Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - União de Leiria
Opstellingen Sporting Braga - União de Leiria

Voorbeschouwing Sporting Braga - União de Leiria

Sporting Braga en União de Leiria treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 4 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor União de Leiria. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Braga als União de Leiria wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.