Nabeschouwing Sporting CP - Portimonense (2-1) || Primeira Liga 2010/2011

Zaterdag 30 april 2011 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2010/2011 neemt Sporting CP het zaterdag 30 april 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Portimonense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Portimonense is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Hélder Postiga. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Sporting CP dat via João Pereira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pires dacht na 67 minuten te scoren voor Portimonense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 81e minuut moest Sporting CP verder met een man minder, nadat André Santos een tweede gele kaart kreeg. In de 84e minuut werd João Pereira van Sporting CP met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting CP met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Portimonense
2
1
LIVE Sporting CP - Portimonense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Hélder Postiga Sporting CP
43' Doelpunt Sporting CP Doelpunt João Pereira Sporting CP
45' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruben Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Pires voor C. Kadi Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Ivanildo voor Elias Portimonense
47' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor André Santos Sporting CP
61' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ivanildo Portimonense
62' Wissel Sporting CP Wissel J. Valdés voor Yannick Djaló Sporting CP
67' Doelpunt Portimonense Doelpunt Pires Portimonense
72' Wissel Sporting CP Wissel S. Vukčević voor M. Fernández Sporting CP
72' Wissel Portimonense Wissel George Mourad voor Lito Portimonense
77' Wissel Sporting CP Wissel Carlos Saleiro voor M. Izmailov Sporting CP
81' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor André Santos Sporting CP
84' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor João Pereira Sporting CP
86' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Carlos Saleiro Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Portimonense
Opstellingen Sporting CP - Portimonense

Voorbeschouwing Sporting CP - Portimonense

Sporting CP en Portimonense treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 5 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.