Nabeschouwing Gil Vicente - Feirense (3-1) || Primeira Liga 2011/2012

Zaterdag 12 mei 2012 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Gil Vicente het zaterdag 12 mei 2012 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Feirense.

Via de Gil Vicente - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Feirense (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Feirense is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Gil Vicente op voorsprong te komen via een doelpunt van Hugo Vieira. Helaas voor Gil Vicente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Feirense dat via Diogo Rosado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Zé Luís dacht na 77 minuten te scoren voor Gil Vicente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Gil Vicente via Zé Luís, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Feirense
3
1
LIVE Gil Vicente - Feirense 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Fonseca Feirense
43' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Hugo Vieira Gil Vicente
46' Doelpunt Feirense Doelpunt Diogo Rosado Feirense
51' Wissel Gil Vicente Wissel Zé Luís voor Éder Sciola Gil Vicente
62' Wissel Feirense Wissel Ludovic voor Fonseca Feirense
69' Wissel Gil Vicente Wissel Tó Barbosa voor André Cunha Gil Vicente
70' Wissel Feirense Wissel Diogo Cunha voor Diogo Rosado Feirense
77' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Zé Luís Gil Vicente
77' Wissel Feirense Wissel Rabiola voor Fernando Varela Feirense
82' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Zé Luís Gil Vicente
86' Wissel Gil Vicente Wissel Guilherme voor Hugo Vieira Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Feirense
Opstellingen Gil Vicente - Feirense

Voorbeschouwing Gil Vicente - Feirense

Gil Vicente en Feirense treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.