Nabeschouwing Sporting Braga - Beira-Mar (1-0) || Primeira Liga 2011/2012

Zaterdag 5 mei 2012 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2011/2012 neemt Sporting Braga het zaterdag 5 mei 2012 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar.

Via de Sporting Braga - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Beira-Mar (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Beira-Mar is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Custodio. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Beira-Mar
1
0
LIVE Sporting Braga - Beira-Mar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor André Marques Beira-Mar
45' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Miguel Lopes Sporting Braga
56' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Custodio Sporting Braga
60' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Artur Beira-Mar
61' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor U. Echiejile Sporting Braga
63' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Ricardo Dias Beira-Mar
63' Wissel Sporting Braga Wissel Ruben Amorim voor Miguel Lopes Sporting Braga
68' Wissel Beira-Mar Wissel Sérginho voor Ricardo Dias Beira-Mar
75' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Jaime Beira-Mar
82' Wissel Sporting Braga Wissel Baiano voor Hélder Barbosa Sporting Braga
82' Wissel Beira-Mar Wissel Edson Sitta voor Camará Beira-Mar
87' Wissel Beira-Mar Wissel Cássio voor Artur Beira-Mar
89' Wissel Sporting Braga Wissel Djamal Mahamat voor Marcio Mossoró Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Beira-Mar
Opstellingen Sporting Braga - Beira-Mar

Voorbeschouwing Sporting Braga - Beira-Mar

Sporting Braga en Beira-Mar treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Beira-Mar in de Primeira Liga vond plaats op 9 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Beira-Mar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.