Nabeschouwing Beira-Mar - Sporting CP (1-4) || Primeira Liga 2012/2013

Zondag 19 mei 2013 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Beira-Mar het zondag 19 mei 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP.

Via de Beira-Mar - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Sporting CP (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Sporting CP is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrien Silva. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Sporting CP dat via R. van Wolfswinkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Wolfswinkel dacht na 29 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Beira-Mar via Rúben, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Sporting CP via Adrien Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Sporting CP
1
4
LIVE Beira-Mar - Sporting CP 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty Sporting CP Penalty Adrien Silva Sporting CP
21' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Hélder Lopes Beira-Mar
28' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel Sporting CP
29' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel Sporting CP
46' Wissel Beira-Mar Wissel Ricardo Dias voor D. Fleurival Beira-Mar
46' Wissel Beira-Mar Wissel Camará voor Sérginho Beira-Mar
47' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Rojo Sporting CP
47' Wissel Beira-Mar Wissel Tonel voor Nuno Lopes Beira-Mar
48' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Rúben Beira-Mar
58' Wissel Sporting CP Wissel Ricardo Esgaio voor André Martins Sporting CP
70' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Rúben Beira-Mar
71' Wissel Sporting CP Wissel S. Schaars voor A. Carrillo Sporting CP
89' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Adrien Silva Sporting CP
90' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Bura Beira-Mar
90' Wissel Sporting CP Wissel N. Plange voor Bruma Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Sporting CP
Opstellingen Beira-Mar - Sporting CP

Voorbeschouwing Beira-Mar - Sporting CP

Beira-Mar en Sporting CP treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 18 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 4 keer wist de ploeg van Beira-Mar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beira-Mar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.