Nabeschouwing Gil Vicente - Nacional (1-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 11 mei 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Gil Vicente het zondag 11 mei 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Gil Vicente - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Nacional (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Nacional is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 31e minuut dacht Gil Vicente op voorsprong te komen via een doelpunt van Diogo Viana. Helaas voor Gil Vicente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Nacional
1
0
LIVE Gil Vicente - Nacional 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Danielson Gil Vicente
30' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Rui Silva Nacional
31' Penalty Gil Vicente Penalty Diogo Viana Gil Vicente
31' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Diogo Viana Gil Vicente
41' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Hugo Vieira Gil Vicente
46' Wissel Nacional Wissel Candeias voor Miguel Rodrigues Nacional
46' Wissel Nacional Wissel Camacho voor Nuno Campos Nacional
52' Wissel Gil Vicente Wissel Brito voor Diogo Viana Gil Vicente
55' Wissel Gil Vicente Wissel Halisson voor Pécks Gil Vicente
59' Wissel Nacional Wissel Diego Barcellos voor M. Rondón Nacional
86' Wissel Gil Vicente Wissel Luan voor A. Ebralidze Gil Vicente
92' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ali Ghazal Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Nacional
Opstellingen Gil Vicente - Nacional

Voorbeschouwing Gil Vicente - Nacional

Gil Vicente en Nacional treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 12 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Nacional favoriet. 6 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gil Vicente. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.