Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (1-1) || Primeira Liga 2016/2017

Vrijdag 12 mei 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Belenenses het vrijdag 12 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Restelo in Lisboa.

Via de Belenenses - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Moreirense (1-1)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Belenenses en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut dacht Belenenses op voorsprong te komen via een doelpunt van João Diogo. Helaas voor Belenenses werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut moest Diego Galo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Tiago Martins een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Moreirense verder met een speler minder. Nildo Petrolina dacht na 71 minuten te scoren voor Moreirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Martins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Belenenses - Moreirense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Belenenses Doelpunt João Diogo Belenenses
29' Wissel Moreirense Wissel M. Sougou voor B. Saré Moreirense
46' Wissel Belenenses Wissel Vitor Gomes voor Mica Pinto Belenenses
57' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Diego Ivo Moreirense
59' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor Diego Galo Moreirense
61' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Alan Schons Moreirense
63' Wissel Moreirense Wissel Frederic Maciel voor Alex Moreirense
65' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Diogo Belenenses
71' Doelpunt Moreirense Doelpunt Nildo Petrolina met assist van E. Boateng Moreirense
74' Wissel Belenenses Wissel Betinho voor H. Yebda Belenenses
86' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor João Diogo Belenenses
94' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor G. Makaridze Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Moreirense
Opstellingen Belenenses - Moreirense

Voorbeschouwing Belenenses - Moreirense

Belenenses en Moreirense treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 9 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.