Nabeschouwing Boavista - Benfica (2-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Boavista het zaterdag 20 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Benfica (2-2)

De Primeira Liga 2016/2017 wedstrijd tussen Boavista en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 16e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van Renato Santos. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Boavista dat via A. Schembri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida. K. Mitroglou dacht na 71 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Benfica via B. Kalaica, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Boavista - Benfica 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Boavista Doelpunt Renato Santos met assist van Fábio Espinho Boavista
32' Gele kaart Benfica Gele kaart voor K. Mitroglou Benfica
45' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Filipe Augusto Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor Marcelo Hermes Benfica
52' Doelpunt Boavista Doelpunt A. Schembri met assist van Iuri Medeiros Boavista
64' Wissel Benfica Wissel R. Jiménez voor Filipe Augusto Benfica
69' Wissel Boavista Wissel Edu Machado voor Talocha Boavista
71' Doelpunt Benfica Doelpunt K. Mitroglou met assist van Rafa Silva Benfica
74' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Mandiang Boavista
78' Wissel Benfica Wissel Paulo Lopes voor Júlio César Benfica
79' Gele kaart Benfica Gele kaart voor L. López Benfica
83' Wissel Boavista Wissel Fulangxisi Aidi voor A. Schembri Boavista
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Samaris Benfica
90' Doelpunt Benfica Doelpunt B. Kalaica met assist van A. Živković Benfica
93' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Anderson Carvalho Boavista
92' Wissel Boavista Wissel A. Bukia voor Iuri Medeiros Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Benfica
Opstellingen Boavista - Benfica

Voorbeschouwing Boavista - Benfica

Boavista en Benfica treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Boavista. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.