Nabeschouwing Estoril - Arouca (4-2) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Estoril het zondag 21 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Arouca (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Arouca is onder leiding van scheidsrechter Jorge de Sousa geëindigd in een 4-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Adilson Goiano. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Estoril dat via André Claro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jorge de Sousa. Carlinhos dacht na 19 minuten te scoren voor Estoril, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 30e minuut scoorde Estoril via Bruno Gomes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 31 minuten spelen wist Arouca via Adilson Goiano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jorge de Sousa. Na 40 minuten werd Hugo Basto van Arouca met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 76e minuut leek Gustavo Tocantins te scoren voor Estoril, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Jorge de Sousa.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jorge de Sousa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

LIVE Estoril - Arouca 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Arouca Doelpunt Adilson Goiano met assist van Crivellaro Arouca
5' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Vitor Arouca
6' Penalty Estoril Penalty André Claro Estoril
19' Doelpunt Estoril Doelpunt Carlinhos met assist van André Claro Estoril
30' Doelpunt Estoril Doelpunt Bruno Gomes met assist van Allano Estoril
31' Doelpunt Arouca Doelpunt Adilson Goiano met assist van Crivellaro Arouca
39' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Dankler Estoril
40' Rode kaart Arouca Rode kaart voor Hugo Basto Arouca
51' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Mateus Arouca
57' Wissel Estoril Wissel Matheus Índio voor Carlinhos Estoril
68' Wissel Estoril Wissel Gustavo Tocantins voor Allano Estoril
74' Wissel Arouca Wissel Gilson Costa voor Nuno Valente Arouca
76' Doelpunt Estoril Doelpunt Gustavo Tocantins met assist van Bruno Gomes Estoril
79' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Yarchuk Estoril
80' Wissel Arouca Wissel Walter González voor Crivellaro Arouca
81' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Sancidino Silva Arouca
82' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Walter González Arouca
83' Wissel Estoril Wissel João Basso voor D. Yarchuk Estoril
84' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Adilson Goiano Arouca
87' Wissel Arouca Wissel Keirrison voor Mateus Arouca
91' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Basso Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Arouca
Opstellingen Estoril - Arouca

Voorbeschouwing Estoril - Arouca

Estoril en Arouca treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge de Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 13 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Estoril als Arouca wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.