Nabeschouwing Estoril - Chaves (2-1) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 8 mei 2017 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Estoril het maandag 8 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Chaves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Chaves op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bressan. Helaas voor Chaves werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Estoril dat via André Claro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes. In de 83e minuut moest Chaves verder met een man minder nadat António Filipe een rode kaart had gekregen. Het lukte Estoril in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 87e minuut scoorde Estoril via Mattheus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Estoril - Chaves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Afonso Estoril
23' Doelpunt Chaves Doelpunt R. Bressan Chaves
66' Wissel Estoril Wissel André Claro voor Licá Estoril
68' Wissel Estoril Wissel Matheus Índio voor Allano Estoril
72' Doelpunt Estoril Doelpunt André Claro met assist van Carlinhos Estoril
73' Wissel Chaves Wissel Victor Guilherme voor João Patrão Chaves
76' Wissel Chaves Wissel Fábio Martins voor Perdigão Chaves
81' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mattheus Estoril
83' Rode kaart Chaves Rode kaart voor António Filipe Chaves
86' Wissel Chaves Wissel Emanuel Novo voor Willian Chaves
87' Doelpunt Estoril Doelpunt Mattheus Estoril
92' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Thierry Graça Estoril
92' Wissel Estoril Wissel Afonso Taira voor Carlinhos Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Chaves
Opstellingen Estoril - Chaves

Voorbeschouwing Estoril - Chaves

Estoril en Chaves treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Andre Cardoso Antunes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 1 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Estoril. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.