Nabeschouwing Moreirense - Porto (3-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Moreirense het zondag 21 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Porto (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Porto is onder leiding van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geëindigd in een 3-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Moreirense op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Boateng. Helaas voor Moreirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Moreirense dat via Frederic Maciel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo. M. Pereira dacht na 66 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Moreirense via Alex, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Moreirense - Porto 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Moreirense Doelpunt E. Boateng met assist van Pedro Rebocho Moreirense
31' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Pedro Rebocho Moreirense
37' Doelpunt Moreirense Doelpunt Frederic Maciel met assist van E. Boateng Moreirense
46' Wissel Porto Wissel André Silva voor H. Herrera Porto
46' Wissel Porto Wissel Jesús Corona voor Otavinho Porto
66' Doelpunt Porto Doelpunt M. Pereira met assist van André André Porto
67' Wissel Porto Wissel Rui Sousa voor Tiquinho Porto
68' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Neto Moreirense
68' Wissel Moreirense Wissel Alex voor Frederic Maciel Moreirense
76' Wissel Moreirense Wissel B. Saré voor D. Ramírez Moreirense
83' Doelpunt Moreirense Doelpunt Alex met assist van E. Boateng Moreirense
83' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Alex Moreirense
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Cauê Moreirense
95' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor E. Boateng Moreirense
95' Gele kaart Porto Gele kaart voor Ivan Marcano Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Porto
Opstellingen Moreirense - Porto

Voorbeschouwing Moreirense - Porto

Moreirense en Porto treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 6 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Moreirense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.