Nabeschouwing Paços de Ferreira - Feirense (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zaterdag 6 mei 2017 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Paços de Ferreira het zaterdag 6 mei 2017 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Feirense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves geëindigd in een 0-1 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht Feirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Icaro. Helaas voor Feirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut moest B. Osei van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Paços de Ferreira verder met een speler minder. In de 87e minuut kreeg Ricardo Dias van Feirense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Feirense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Paços de Ferreira - Feirense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Icaro Feirense
50' Doelpunt Feirense Doelpunt Icaro met assist van Tiago Silva Feirense
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel B. Osei voor Diego Luiz Paços de Ferreira
65' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Luiz Phellype Paços de Ferreira
67' Wissel Feirense Wissel Flavio voor Paulo Monteiro Feirense
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel Valente voor Andrézinho Paços de Ferreira
73' Wissel Feirense Wissel Ricardo Dias voor Tiago Silva Feirense
76' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
78' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor B. Osei Paços de Ferreira
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel Cicero voor Filipe Melo Paços de Ferreira
87' Tweede gele kaart Feirense Tweede gele kaart voor Ricardo Dias Feirense
90' Wissel Feirense Wissel Fabinho voor Paraiba Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Feirense
Opstellingen Paços de Ferreira - Feirense

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Feirense

Paços de Ferreira en Feirense treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feirense. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paços de Ferreira als Feirense wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.