Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira (4-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 19:00 uur



In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Porto het zondag 14 mei 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 4-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Paços de Ferreira op voorsprong te komen via een doelpunt van Valente. Helaas voor Paços de Ferreira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Porto dat via H. Herrera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Artur Soares Dias. Y. Brahimi dacht na 39 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Porto via Diogo Jota, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Porto via André Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Artur Soares Dias.

Kort daarna blies scheidsrechter Artur Soares Dias voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Porto - Paços de Ferreira
Goals
4
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
18
7
Schoten op doel
6
3
Passes
554
314
Overtredingen
14
17
Buitenspel
2
1
Corners
7
3
LIVE Porto - Paços de Ferreira 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Valente met assist van Andrézinho Paços de Ferreira
35' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera met assist van Jesús Corona Porto
38' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Bruno Santos Paços de Ferreira
39' Penalty Porto Penalty Y. Brahimi Porto
44' Gele kaart Porto Gele kaart voor André André Porto
46' Wissel Porto Wissel Diogo Jota voor Jesús Corona Porto
47' Doelpunt Porto Doelpunt Diogo Jota met assist van Tiquinho Porto
60' Gele kaart Porto Gele kaart voor Diogo Jota Porto
63' Wissel Porto Wissel André Silva voor Tiquinho Porto
63' Wissel Porto Wissel Danilo Pereira voor Y. Brahimi Porto
66' Wissel Paços de Ferreira Wissel Pedrinho Moreira voor Diego Luiz Paços de Ferreira
67' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Gêgê Paços de Ferreira
74' Wissel Paços de Ferreira Wissel T. Taylor voor Andrézinho Paços de Ferreira
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel André Sousa voor Filipe Melo Paços de Ferreira
89' Penalty Porto Penalty André Silva Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Paços de Ferreira
Opstellingen Porto - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Porto - Paços de Ferreira

Porto en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 7 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 14
Winst Paços de Ferreira 1
Gelijkspel 6
Totaal 21
Tags
Porto - Paços de Ferreira Opstelling Porto Opstelling Paços de Ferreira Live Porto - Paços de Ferreira Live Porto - Paços de Ferreira kijken Porto - Paços de Ferreira kijken Live Porto - Paços de Ferreira stream Porto - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Porto - Paços de Ferreira Uitslag Porto - Paços de Ferreira Statistieken Porto - Paços de Ferreira Primeira Liga 2016/2017 Porto - Paços de Ferreira wedden Porto - Paços de Ferreira gokken Porto - Paços de Ferreira Unibet