Nabeschouwing Vitória Setúbal - Boavista (0-1) || Primeira Liga 2016/2017

Maandag 15 mei 2017 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Vitória Setúbal het maandag 15 mei 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Boavista (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota da Silva geëindigd in een 0-1 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 25e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van Iuri Medeiros. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut kreeg I. Bulos van Boavista voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Boavista de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies scheidsrechter Manuel Mota da Silva voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Vitória Setúbal - Boavista 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
25' Doelpunt Boavista Doelpunt Iuri Medeiros met assist van Talocha Boavista
34' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Tiago Mesquita Boavista
40' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Issoko Vitória FC
56' Wissel Vitória FC Wissel Edinho voor A. Meyong Vitória FC
59' Wissel Vitória FC Wissel João Carvalho voor Pedro Pinto Vitória FC
72' Wissel Vitória FC Wissel João Amaral voor Nenê Bonilha Vitória FC
72' Wissel Boavista Wissel I. Bulos voor A. Schembri Boavista
75' Wissel Boavista Wissel Edu Machado voor Talocha Boavista
81' Wissel Boavista Wissel Carlos Santos voor Fulangxisi Aidi Boavista
87' Gele kaart Boavista Gele kaart voor I. Bulos Boavista
92' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Fábio Cardoso Vitória FC
91' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fábio Espinho Boavista
94' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor I. Bulos Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Boavista
Opstellingen Vitória Setúbal - Boavista
De opstellingen van Vitória Setúbal en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Boavista

Vitória Setúbal en Boavista treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota da Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 8 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Boavista favoriet. 4 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.