Nabeschouwing Belenenses - Marítimo (0-1) || Primeira Liga

Zondag 17 februari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zondag 17 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Marítimo (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 0-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door L. Barrera, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Marítimo dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Marítimo uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Marítimo
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
97
94
Gevaarlijke aanvallen
54
38
Passes
429
240
Overtredingen
14
17
Buitenspel
6
7
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Marítimo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Kikas Belenenses
44' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Renê Marítimo
52' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Nélson Belenenses
66' Wissel Belenenses Wissel P. Sagna voor Diogo Viana Belenenses
67' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Cleylton Belenenses
71' Doelpunt Marítimo Doelpunt L. Barrera met assist van Zainadine Junior Marítimo 0-1
75' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Licá Belenenses
77' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Nélson Belenenses
79' Wissel Marítimo Wissel Fabricio Baiano voor Pedro Pelágio Marítimo
82' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor Kikas Belenenses
83' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor L. Barrera Marítimo
88' Wissel Marítimo Wissel Gamboa voor Renê Marítimo
Opstellingen Belenenses - Marítimo
De opstellingen van Belenenses en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Marítimo

Belenenses en Marítimo treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Marítimo elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Marítimo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 7e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Belenenses - Marítimo Opstelling Belenenses Opstelling Marítimo Live Belenenses - Marítimo Live Belenenses - Marítimo kijken Belenenses - Marítimo kijken Live Belenenses - Marítimo stream Belenenses - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Marítimo Uitslag Belenenses - Marítimo Statistieken Belenenses - Marítimo Primeira Liga 2018/2019 Belenenses - Marítimo wedden Belenenses - Marítimo gokken Belenenses - Marítimo Unibet