Nabeschouwing Belenenses - Sporting CP (1-8) || Primeira Liga

Zondag 5 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zondag 5 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nacional do Jamor in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Sporting CP (1-8)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 1-8 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Raphinha, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. In de 22e minuut moest Muriel van het veld vertrekken nadat scheidsrechter João Carlos Santos Capela een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Belenenses verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sporting CP via een goal van Luiz Phellype in de 46e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 61e minuut was het Belenenses dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Licá. Na 65 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat N. Gudelj de 1-3 wist te scoren. In de 70e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Sporting CP speler Bruno Fernandes. In de 75e minuut leek B. Dost te scoren voor Sporting CP, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter João Carlos Santos Capela. Even later in de 77e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het B. Dost van Sporting CP die tekende voor de 1-6. Ook daarna bleef er maar gescoord worden, want na 84 minuten viel alweer de 1-7. Dit keer was het Bruno Fernandes die scoorde namens Sporting CP.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter João Carlos Santos Capela en eindigde de wedstrijd dus met een 1-8 stand in het voordeel van Sporting CP.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Sporting CP
Goals
1
8
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
23
Schoten op doel
3
12
Aanvallen
44
113
Gevaarlijke aanvallen
21
64
Passes
388
570
Overtredingen
10
17
Buitenspel
0
1
Corners
2
0
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Sporting CP 1-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Raphinha Sporting CP 0-1
22' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor Muriel Belenenses
24' Wissel Belenenses Wissel Guilherme Oliveira voor Cleylton Belenenses
32' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Raphinha Sporting CP
44' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Wendel Sporting CP
46' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Luiz Phellype met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 0-2
46' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Diogo Viana Belenenses
61' Doelpunt Belenenses Doelpunt Licá Belenenses 1-2
65' Doelpunt Sporting CP Doelpunt N. Gudelj met assist van C. Borja Sporting CP 1-3
67' Wissel Sporting CP Wissel I. Doumbia voor Wendel Sporting CP
69' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor P. Sagna Belenenses
70' Penalty Sporting CP Penalty Bruno Fernandes Sporting CP 1-4
72' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor Licá Belenenses
75' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Luiz Phellype Sporting CP
75' Wissel Sporting CP Wissel Bruno Fernandes voor Luiz Phellype Sporting CP 1-5
76' Wissel Sporting CP Wissel Abdoulay Diaby voor Raphinha Sporting CP
77' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost Sporting CP 1-6
84' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Bruno Fernandes met assist van M. Acuña Sporting CP 1-7
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor M. Ljujić Belenenses
90' Doelpunt Sporting CP Doelpunt I. Doumbia met assist van Abdoulay Diaby Sporting CP 1-8
Opstellingen Belenenses - Sporting CP
De opstellingen van Belenenses en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Sporting CP

Belenenses en Sporting CP treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Sporting CP elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Sporting CP 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 8e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Belenenses - Sporting CP Opstelling Belenenses Opstelling Sporting CP Live Belenenses - Sporting CP Live Belenenses - Sporting CP kijken Belenenses - Sporting CP kijken Live Belenenses - Sporting CP stream Belenenses - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Sporting CP Uitslag Belenenses - Sporting CP Statistieken Belenenses - Sporting CP Primeira Liga 2018/2019 Belenenses - Sporting CP wedden Belenenses - Sporting CP gokken Belenenses - Sporting CP Unibet