Nabeschouwing Benfica - Santa Clara (4-1) || Primeira Liga

Zaterdag 18 mei 2019 - 19:30 uur

In de Primeira Liga neemt Benfica het zaterdag 18 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) in Lisboa.

Via de Benfica - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Santa Clara (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa geëindigd in een 4-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Seferović, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Félix op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Rafa Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Benfica geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van H. Seferović. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 59e minuut wist César namens Santa Clara de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Benfica.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Santa Clara
Goals
4
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
21
17
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
122
98
Gevaarlijke aanvallen
53
45
Passes
470
476
Overtredingen
10
3
Buitenspel
3
1
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Benfica - Santa Clara 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van A. Samaris Benfica 1-0
23' Doelpunt Benfica Doelpunt João Félix Benfica 2-0
39' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva Benfica 3-0
53' Wissel Santa Clara Wissel Zé Manuel voor Kaio Pantaleão Santa Clara
56' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van Álex Grimaldo Benfica 4-0
59' Doelpunt Santa Clara Doelpunt César Santa Clara 4-1
69' Wissel Benfica Wissel Jonas voor João Félix Benfica
71' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Francisco Ramos Santa Clara
77' Wissel Santa Clara Wissel Mamadu Candé voor Osama Rashid Santa Clara
80' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor A. Samaris Benfica
82' Wissel Santa Clara Wissel A. Stephens voor Ukra Santa Clara
87' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor Rafa Silva Benfica
Opstellingen Benfica - Santa Clara
De opstellingen van Benfica en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Santa Clara

Benfica en Santa Clara treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benfica en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 0
Winst Santa Clara 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 1e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Benfica - Santa Clara Opstelling Benfica Opstelling Santa Clara Live Benfica - Santa Clara Live Benfica - Santa Clara kijken Benfica - Santa Clara kijken Live Benfica - Santa Clara stream Benfica - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Santa Clara Uitslag Benfica - Santa Clara Statistieken Benfica - Santa Clara Primeira Liga 2018/2019 Benfica - Santa Clara wedden Benfica - Santa Clara gokken Benfica - Santa Clara Unibet