Nabeschouwing Boavista - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga

Zondag 10 februari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het zondag 10 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 59 minuten. Rafael Costa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Boavista vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Boavista uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Santa Clara
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
125
95
Gevaarlijke aanvallen
39
39
Passes
408
429
Overtredingen
16
16
Buitenspel
1
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Boavista - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Wissel Santa Clara Wissel Francisco Ramos voor Osama Rashid Santa Clara
53' Wissel Boavista Wissel Perdigão voor Matheus Índio Boavista
54' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Rafael Lopes Boavista
59' Penalty Boavista Penalty Rafael Costa Boavista 1-0
63' Wissel Santa Clara Wissel M. Evouna voor Guilherme Schettine Santa Clara
72' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Patrick Santa Clara
73' Wissel Santa Clara Wissel D. Pineda voor Lucas Marques Santa Clara
87' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Mateus Boavista
88' Wissel Boavista Wissel N. Obiora voor Bueno Boavista
Opstellingen Boavista - Santa Clara
De opstellingen van Boavista en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Santa Clara

Boavista en Santa Clara treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 0
Winst Santa Clara 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 16e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Boavista - Santa Clara Opstelling Boavista Opstelling Santa Clara Live Boavista - Santa Clara Live Boavista - Santa Clara kijken Boavista - Santa Clara kijken Live Boavista - Santa Clara stream Boavista - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Santa Clara Uitslag Boavista - Santa Clara Statistieken Boavista - Santa Clara Primeira Liga 2018/2019 Boavista - Santa Clara wedden Boavista - Santa Clara gokken Boavista - Santa Clara Unibet