Nabeschouwing Chaves - Nacional (4-1) || Primeira Liga

Zondag 28 april 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Chaves het zondag 28 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Nacional (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 4-1 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door William, waarmee Chaves met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van João Camacho in de 20e minuut zorgde er even later voor dat Nacional weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 22e minuut zette William zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Chaves de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Chaves vergroot nadat L. Singh de 3-1 wist te scoren. In de 86e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Chaves speler William.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Chaves.

Wedstrijdstatistieken Chaves - Nacional
Goals
4
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
17
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
85
116
Gevaarlijke aanvallen
25
54
Passes
250
379
Overtredingen
17
15
Buitenspel
4
1
Corners
1
11
Wissels
3
3
LIVE Chaves - Nacional 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Chaves Doelpunt William met assist van Djavan Ferreira Chaves 1-0
20' Penalty Nacional Penalty João Camacho Nacional 1-1
22' Doelpunt Chaves Doelpunt William met assist van Lionn Chaves 2-1
54' Gele kaart Chaves Gele kaart voor G. Campi Chaves
54' Wissel Chaves Wissel L. Singh voor G. Ghazaryan Chaves
64' Doelpunt Chaves Doelpunt L. Singh met assist van Niltinho Chaves 3-1
66' Wissel Chaves Wissel E. Şen voor Costinha Chaves
69' Wissel Nacional Wissel B. Rochez voor F. Tissone Nacional
73' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Julio Nacional
74' Wissel Nacional Wissel A. Ebralidze voor Nuno Campos Nacional
80' Wissel Nacional Wissel B. Riascos voor João Camacho Nacional
80' Wissel Chaves Wissel Rúben Macedo voor Niltinho Chaves
86' Penalty Chaves Penalty William Chaves 4-1
Opstellingen Chaves - Nacional
De opstellingen van Chaves en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Nacional

Chaves en Nacional treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chaves en Nacional elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Chaves 0
Winst Nacional 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 16e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chaves - Nacional Opstelling Chaves Opstelling Nacional Live Chaves - Nacional Live Chaves - Nacional kijken Chaves - Nacional kijken Live Chaves - Nacional stream Chaves - Nacional Fox Sports Nabeschouwing Chaves - Nacional Uitslag Chaves - Nacional Statistieken Chaves - Nacional Primeira Liga 2018/2019 Chaves - Nacional wedden Chaves - Nacional gokken Chaves - Nacional Unibet