Nabeschouwing Desportivo Aves - Belenenses (3-0) || Primeira Liga

Zaterdag 27 april 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Desportivo Aves het zaterdag 27 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Belenenses (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 3-0 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. Rodrigo Defendi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Desportivo Aves vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 78e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het Claudio Falcão van Desportivo Aves die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Rúben Oliveira van Desportivo Aves die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Desportivo Aves dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Desportivo Aves - Belenenses
Goals
3
0
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
65
128
Gevaarlijke aanvallen
27
50
Passes
247
507
Overtredingen
14
12
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Desportivo Aves - Belenenses 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Baldé Desportivo Aves
22' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcão Desportivo Aves
35' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Viana Belenenses
42' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor André Santos Belenenses
57' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Muriel Belenenses
60' Penalty Desportivo Aves Penalty Rodrigo Defendi Desportivo Aves 1-0
70' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor A. Keita Belenenses
73' Wissel Belenenses Wissel Jonatan voor Eduardo Henrique Belenenses
75' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Nélson Belenenses
78' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor Nélson Belenenses
78' Penalty Desportivo Aves Penalty Claudio Falcão Desportivo Aves 2-0
84' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Baldé Desportivo Aves
88' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Braga voor L. Fariña Desportivo Aves
90' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Rúben Oliveira met assist van Luquinhas Desportivo Aves 3-0
93' Wissel Desportivo Aves Wissel Ricardo Rodrigues voor Derley Desportivo Aves
Opstellingen Desportivo Aves - Belenenses
De opstellingen van Desportivo Aves en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Belenenses

Desportivo Aves en Belenenses treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Desportivo Aves en Belenenses elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Desportivo Aves 0
Winst Belenenses 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 10e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Desportivo Aves - Belenenses Opstelling Desportivo Aves Opstelling Belenenses Live Desportivo Aves - Belenenses Live Desportivo Aves - Belenenses kijken Desportivo Aves - Belenenses kijken Live Desportivo Aves - Belenenses stream Desportivo Aves - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Desportivo Aves - Belenenses Uitslag Desportivo Aves - Belenenses Statistieken Desportivo Aves - Belenenses Primeira Liga 2018/2019 Desportivo Aves - Belenenses wedden Desportivo Aves - Belenenses gokken Desportivo Aves - Belenenses Unibet