Nabeschouwing Feirense - Benfica (1-4) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 7 april 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het zondag 7 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Benfica (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geëindigd in een 1-4 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Sturgeon, waarmee Feirense met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Pizzi in de 40e minuut zorgde er even later voor dat Benfica weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 47e minuut zette André Almeida zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Benfica vergroot nadat H. Seferović de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist H. Seferović namens Benfica de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joao Pedro Pinheiro bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Benfica.

LIVE Feirense - Benfica 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Feirense Doelpunt Sturgeon met assist van Paraiba Feirense 1-0
40' Penalty Benfica Penalty Pizzi Benfica 1-1
47' Doelpunt Benfica Doelpunt André Almeida met assist van A. Samaris Benfica 1-2
49' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović Benfica 1-3
58' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
64' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
72' Wissel Feirense Wissel Marco Soares voor Sturgeon Feirense
74' Wissel Benfica Wissel Jonas voor João Félix Benfica
79' Wissel Feirense Wissel L. Ofori voor Babanco Feirense
81' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor A. Taarabt Benfica
81' Wissel Feirense Wissel Edinho voor Luís Machado Feirense
87' Wissel Benfica Wissel Gedson Fernandes voor Pizzi Benfica
89' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van Álex Grimaldo Benfica 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Benfica
Opstellingen Feirense - Benfica
De opstellingen van Feirense en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Benfica

Feirense en Benfica treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 0
Winst Benfica 7
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 18e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.