Nabeschouwing Feirense - Chaves (4-4) || Primeira Liga

Zaterdag 4 mei 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Feirense het zaterdag 4 mei 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Chaves (4-4)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Feirense en Chaves geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door William, waarmee Chaves met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Djavan Ferreira zorgde ervoor dat Feirense op 1-1 kwam te staan in de 13e minuut. In de 37e minuut zette Vítor Bruno zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feirense de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Maraš de 2-2 maakte voor Chaves. Feirense leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van Babanco: 3-2. In de 73e minuut scoorde Ali Ghazal namens Chaves. Scheidsrechter Manuel Mota besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Even later viel in de 76e minuut opnieuw een doelpunt. Het was Luís Machado van Feirense die de score op 4-3 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Platiny van Chaves die daarmee in de 96e minuut de eindstand bepaalde: 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Mota bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Feirense - Chaves
Goals
4
4
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
82
66
Gevaarlijke aanvallen
42
44
Passes
303
219
Overtredingen
22
18
Buitenspel
2
2
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Feirense - Chaves 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Chaves Doelpunt William met assist van Niltinho Chaves 0-1
11' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Bressan Chaves
13' Eigen doelpunt Feirense Eigen doelpunt Djavan Ferreira Feirense 1-1
28' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Cris Feirense
37' Doelpunt Feirense Doelpunt Vítor Bruno Feirense 2-1
38' Wissel Chaves Wissel Costinha voor R. Bressan Chaves
48' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Flavio Feirense
57' Wissel Chaves Wissel G. Ghazaryan voor Bruno Gallo Chaves
59' Doelpunt Chaves Doelpunt N. Maraš met assist van Djavan Ferreira Chaves 2-2
70' Doelpunt Feirense Doelpunt Babanco met assist van Tiago Silva Feirense 3-2
73' Wissel Feirense Wissel Platiny voor Niltinho Feirense
73' Wissel Chaves Wissel Platiny voor Lionn Chaves 3-3
73' Doelpunt Chaves Doelpunt Ali Ghazal met assist van Cris Chaves
76' Doelpunt Feirense Doelpunt Luís Machado met assist van Tiago Mesquita Feirense 4-3
80' Wissel Feirense Wissel Edinho voor S. Petkov Feirense
83' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Luís Machado Feirense
86' Wissel Feirense Wissel Philipe Sampaio voor Luís Machado Feirense
88' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
91' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Caio Secco Feirense
96' Doelpunt Chaves Doelpunt Platiny Chaves 4-4
Opstellingen Feirense - Chaves
De opstellingen van Feirense en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Chaves

Feirense en Chaves treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feirense en Chaves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Feirense 0
Winst Chaves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 18e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Feirense - Chaves Opstelling Feirense Opstelling Chaves Live Feirense - Chaves Live Feirense - Chaves kijken Feirense - Chaves kijken Live Feirense - Chaves stream Feirense - Chaves Fox Sports Nabeschouwing Feirense - Chaves Uitslag Feirense - Chaves Statistieken Feirense - Chaves Primeira Liga 2018/2019 Feirense - Chaves wedden Feirense - Chaves gokken Feirense - Chaves Unibet