Nabeschouwing Marítimo - Boavista (0-1) || Primeira Liga

Zaterdag 18 mei 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het zaterdag 18 mei 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Boavista (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Boavista is onder leiding van scheidsrechter João Filipe Malheiro Pinto geëindigd in een 0-1 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door N. Obiora, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Marítimo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Boavista.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Boavista
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
124
100
Gevaarlijke aanvallen
61
26
Passes
464
267
Overtredingen
17
16
Buitenspel
1
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Marítimo - Boavista 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fábio China Marítimo
23' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Perdigão Boavista
30' Doelpunt Boavista Doelpunt N. Obiora met assist van Perdigão Boavista 0-1
46' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo Pinho voor Joel Marítimo
65' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Assis Boavista
67' Wissel Marítimo Wissel Leandro Cardoso voor L. Barrera Marítimo
74' Wissel Boavista Wissel Y. Ackah voor Bueno Boavista
81' Wissel Boavista Wissel Jubal voor Rafael Costa Boavista
89' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Y. Njie Boavista
89' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Getterson Marítimo
89' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Jubal Boavista
Opstellingen Marítimo - Boavista
De opstellingen van Marítimo en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Boavista

Marítimo en Boavista treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Filipe Malheiro Pinto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 0
Winst Boavista 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 12e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marítimo - Boavista Opstelling Marítimo Opstelling Boavista Live Marítimo - Boavista Live Marítimo - Boavista kijken Marítimo - Boavista kijken Live Marítimo - Boavista stream Marítimo - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Boavista Uitslag Marítimo - Boavista Statistieken Marítimo - Boavista Primeira Liga 2018/2019 Marítimo - Boavista wedden Marítimo - Boavista gokken Marítimo - Boavista Unibet