Nabeschouwing Marítimo - Nacional (3-2) || Primeira Liga

Zondag 31 maart 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het zondag 31 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Nacional (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Marítimo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Edgar Costa. Een benutte penalty van João Camacho in de 11e minuut zorgde er even later voor dat Nacional weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 16e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Joel van Marítimo die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor Marítimo vergroot nadat Getterson de 3-1 wist te scoren. In de 87e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Nacional speler B. Rochez.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Marítimo.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Nacional
Goals
3
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
20
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
74
114
Gevaarlijke aanvallen
36
69
Passes
207
394
Overtredingen
15
16
Buitenspel
1
3
Corners
6
8
Wissels
3
3
LIVE Marítimo - Nacional 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Marítimo Doelpunt Edgar Costa Marítimo 1-0
11' Penalty Nacional Penalty João Camacho Nacional 1-1
16' Penalty Marítimo Penalty Joel Marítimo 2-1
22' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Vuković Marítimo
35' Doelpunt Marítimo Doelpunt Getterson met assist van Nanu Marítimo 3-1
46' Wissel Nacional Wissel B. Rochez voor S. Rashidov Nacional
60' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Jota Nacional
66' Gele kaart Nacional Gele kaart voor B. Rochez Nacional
70' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor Edgar Costa Marítimo
75' Wissel Nacional Wissel A. Paločević voor F. Tissone Nacional
77' Wissel Marítimo Wissel Gamboa voor Joel Marítimo
80' Wissel Nacional Wissel O. Hamzaoui voor Jota Nacional
84' Gele kaart Nacional Gele kaart voor João Camacho Nacional
85' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Pedro Pelágio Marítimo
87' Penalty Nacional Penalty B. Rochez Nacional 3-2
89' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Pedro Pelágio Marítimo
Opstellingen Marítimo - Nacional
De opstellingen van Marítimo en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Nacional

Marítimo en Nacional treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Nacional elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 0
Winst Nacional 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 11e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marítimo - Nacional Opstelling Marítimo Opstelling Nacional Live Marítimo - Nacional Live Marítimo - Nacional kijken Marítimo - Nacional kijken Live Marítimo - Nacional stream Marítimo - Nacional Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Nacional Uitslag Marítimo - Nacional Statistieken Marítimo - Nacional Primeira Liga 2018/2019 Marítimo - Nacional wedden Marítimo - Nacional gokken Marítimo - Nacional Unibet