Nabeschouwing Marítimo - Rio Ave (0-2) || Primeira Liga

Maandag 28 januari 2019 - 18:00 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het maandag 28 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Rio Ave (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Diego Lopes, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 91e minuut voor dat Rio Ave via João Schmidt op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rio Ave.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Rio Ave
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
122
125
Gevaarlijke aanvallen
57
48
Passes
495
403
Overtredingen
17
12
Buitenspel
2
2
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Marítimo - Rio Ave 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Diego Lopes Rio Ave
33' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rodrigo Pinho Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel Valente voor Edgar Costa Marítimo
52' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Diego Lopes Rio Ave 0-1
67' Wissel Rio Ave Wissel Leandrinho voor Murilo Rio Ave
68' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Gamboa Marítimo
69' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Leandrinho Rio Ave
81' Wissel Marítimo Wissel L. Barrera voor Fábio China Marítimo
85' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Bebeto Marítimo
90' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Lucas Áfrico Marítimo
91' Penalty Rio Ave Penalty João Schmidt Rio Ave 0-2
93' Wissel Rio Ave Wissel Afonso Figueiredo voor Diego Lopes Rio Ave
93' Wissel Rio Ave Wissel Miguel Rodrigues voor Tarantini Rio Ave
Opstellingen Marítimo - Rio Ave
De opstellingen van Marítimo en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Rio Ave

Marítimo en Rio Ave treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 0
Winst Rio Ave 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 11e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Marítimo - Rio Ave Opstelling Marítimo Opstelling Rio Ave Live Marítimo - Rio Ave Live Marítimo - Rio Ave kijken Marítimo - Rio Ave kijken Live Marítimo - Rio Ave stream Marítimo - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Rio Ave Uitslag Marítimo - Rio Ave Statistieken Marítimo - Rio Ave Primeira Liga 2018/2019 Marítimo - Rio Ave wedden Marítimo - Rio Ave gokken Marítimo - Rio Ave Unibet