Nabeschouwing Marítimo - Sporting CP (0-0) || Primeira Liga

Maandag 25 februari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het maandag 25 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Sporting CP (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Marítimo en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Coates van Sporting CP. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 94e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sporting CP, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Sporting CP kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Sporting CP
Balbezit
28%
72%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
5
5
Schoten totaal
6
17
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
82
147
Gevaarlijke aanvallen
23
63
Passes
219
552
Overtredingen
16
12
Buitenspel
2
3
Corners
1
7
Wissels
3
3
LIVE Marítimo - Sporting CP 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Barrera Marítimo
38' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor C. Borja Sporting CP
39' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Gudelj Sporting CP
47' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Edgar Costa Marítimo
46' Wissel Sporting CP Wissel I. Doumbia voor N. Gudelj Sporting CP
46' Wissel Sporting CP Wissel Raphinha voor C. Borja Sporting CP
51' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
61' Wissel Marítimo Wissel Fabricio Baiano voor Pedro Pelágio Marítimo
66' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Getterson Marítimo
66' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rúben Ferreira Marítimo
68' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor L. Barrera Marítimo
72' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Correa Marítimo
77' Wissel Marítimo Wissel Joel voor Getterson Marítimo
80' Wissel Sporting CP Wissel Luiz Phellype voor Wendel Sporting CP
94' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor S. Coates Sporting CP
95' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Tiago Ilori Sporting CP
Opstellingen Marítimo - Sporting CP
De opstellingen van Marítimo en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Sporting CP

Marítimo en Sporting CP treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Sporting CP elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 0
Winst Sporting CP 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 14e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Marítimo - Sporting CP Opstelling Marítimo Opstelling Sporting CP Live Marítimo - Sporting CP Live Marítimo - Sporting CP kijken Marítimo - Sporting CP kijken Live Marítimo - Sporting CP stream Marítimo - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Sporting CP Uitslag Marítimo - Sporting CP Statistieken Marítimo - Sporting CP Primeira Liga 2018/2019 Marítimo - Sporting CP wedden Marítimo - Sporting CP gokken Marítimo - Sporting CP Unibet