Nabeschouwing Marítimo - Tondela (2-0) || Primeira Liga

Zondag 28 april 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Marítimo het zondag 28 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Tondela (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Edgar Costa, waarmee Marítimo met 1-0 de leiding nam. Marítimo vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Correa op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Marítimo.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Tondela
Goals
2
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
101
133
Gevaarlijke aanvallen
36
46
Passes
377
414
Overtredingen
9
7
Buitenspel
6
3
Corners
3
11
Wissels
3
3
LIVE Marítimo - Tondela 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Marítimo Doelpunt Edgar Costa Marítimo 1-0
46' Wissel Marítimo Wissel Bebeto voor Rúben Ferreira Marítimo
60' Wissel Tondela Wissel Pité voor António Xavier Tondela
60' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor João Pedro Tondela
71' Wissel Tondela Wissel J. Delgado voor Patrick Tondela
73' Wissel Marítimo Wissel J. Vuković voor Renê Marítimo
75' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Correa Marítimo
77' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Douglas Grolli Marítimo
83' Doelpunt Marítimo Doelpunt J. Correa met assist van J. Vuković Marítimo 2-0
89' Wissel Marítimo Wissel Pedro Pelágio voor Edgar Costa Marítimo
Opstellingen Marítimo - Tondela
De opstellingen van Marítimo en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Tondela

Marítimo en Tondela treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marítimo en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 13e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Marítimo - Tondela Opstelling Marítimo Opstelling Tondela Live Marítimo - Tondela Live Marítimo - Tondela kijken Marítimo - Tondela kijken Live Marítimo - Tondela stream Marítimo - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Tondela Uitslag Marítimo - Tondela Statistieken Marítimo - Tondela Primeira Liga 2018/2019 Marítimo - Tondela wedden Marítimo - Tondela gokken Marítimo - Tondela Unibet