Nabeschouwing Nacional - Sporting Braga (0-3) || Primeira Liga

Vrijdag 18 januari 2019 - 19:45 uur

In de Primeira Liga neemt Nacional het vrijdag 18 januari 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Sporting Braga (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Ricardo Horta, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Murilo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Paulinho van Sporting Braga die de 0-3 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel, waardoor Sporting Braga dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Sporting Braga
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
4
18
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
87
105
Gevaarlijke aanvallen
33
31
Passes
365
325
Overtredingen
25
13
Buitenspel
3
5
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Nacional - Sporting Braga 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pablo Sporting Braga
14' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Dyego Sousa Sporting Braga
38' Wissel Nacional Wissel Witi voor K. Gorré Nacional
40' Wissel Sporting Braga Wissel Sequeira voor Ailton Sporting Braga
61' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta Sporting Braga 0-1
67' Wissel Nacional Wissel O. Hamzaoui voor F. Tissone Nacional
72' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Filipe Ferreira Nacional
73' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Murilo met assist van João Novais Sporting Braga 0-2
76' Wissel Nacional Wissel Kalindi voor Filipe Ferreira Nacional
78' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor Dyego Sousa Sporting Braga
84' Wissel Sporting Braga Wissel Claudemir voor Wellington Luís Sporting Braga
86' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho Sporting Braga 0-3
Opstellingen Nacional - Sporting Braga
De opstellingen van Nacional en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Sporting Braga

Nacional en Sporting Braga treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nacional en Sporting Braga elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Nacional 0
Winst Sporting Braga 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 12e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nacional - Sporting Braga Opstelling Nacional Opstelling Sporting Braga Live Nacional - Sporting Braga Live Nacional - Sporting Braga kijken Nacional - Sporting Braga kijken Live Nacional - Sporting Braga stream Nacional - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Nacional - Sporting Braga Uitslag Nacional - Sporting Braga Statistieken Nacional - Sporting Braga Primeira Liga 2018/2019 Nacional - Sporting Braga wedden Nacional - Sporting Braga gokken Nacional - Sporting Braga Unibet