Nabeschouwing Portimonense - Feirense (1-0) || Primeira Liga

Zaterdag 27 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Portimonense het zaterdag 27 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Feirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Feirense is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 1-0 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Tiago Gomes in de 32e minuut, waardoor Feirense met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het Bruno Tabata die Portimonense op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 45e minuut moest Portimonense verder met een man minder nadat Aylton Boa Morte een rode kaart had gekregen. Het lukte Feirense in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Portimonense.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Feirense
Goals
1
0
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
18
5
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
103
94
Gevaarlijke aanvallen
71
36
Passes
474
328
Overtredingen
13
12
Buitenspel
0
3
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Portimonense - Feirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Jadson Portimonense
32' Rode kaart Feirense Rode kaart voor Tiago Gomes Feirense
37' Doelpunt Portimonense Doelpunt Bruno Tabata met assist van Aylton Boa Morte Portimonense 1-0
45' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Aylton Boa Morte Portimonense
46' Wissel Feirense Wissel João Silva voor Cris Feirense
53' Wissel Portimonense Wissel Dener voor Lucas Fernandes Portimonense
65' Wissel Feirense Wissel Mateus Anderson voor José Valencia Feirense
74' Wissel Feirense Wissel S. Petkov voor Luís Machado Feirense
81' Wissel Portimonense Wissel Ruster voor J. Martínez Portimonense
86' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
89' Wissel Portimonense Wissel E. Hackman voor Paulinho Portimonense
Opstellingen Portimonense - Feirense
De opstellingen van Portimonense en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Feirense

Portimonense en Feirense treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Feirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 0
Winst Feirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 11e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Portimonense - Feirense Opstelling Portimonense Opstelling Feirense Live Portimonense - Feirense Live Portimonense - Feirense kijken Portimonense - Feirense kijken Live Portimonense - Feirense stream Portimonense - Feirense Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Feirense Uitslag Portimonense - Feirense Statistieken Portimonense - Feirense Primeira Liga 2018/2019 Portimonense - Feirense wedden Portimonense - Feirense gokken Portimonense - Feirense Unibet