Nabeschouwing Portimonense - Sporting Braga (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Donderdag 10 januari 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Portimonense het donderdag 10 januari 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Sporting Braga (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Portimonense en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portimonense kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Wellington. Sporting Braga kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Dyego Sousa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 91e minuut kreeg Wilson Manafá van Portimonense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Portimonense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portimonense - Sporting Braga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Portimonense Doelpunt C. Wellington met assist van Dener Portimonense 1-0
40' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulinho Sporting Braga
47' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Marcelo Goiano Sporting Braga
49' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa met assist van Sequeira Sporting Braga 1-1
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor J. Martínez Portimonense
67' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Esgaio voor Dyego Sousa Sporting Braga
76' Wissel Portimonense Wissel Bruno Tabata voor C. Wellington Portimonense
80' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Horta voor João Novais Sporting Braga
81' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
85' Wissel Portimonense Wissel Lucas voor Tormena Portimonense
89' Wissel Sporting Braga Wissel Eduardo voor Wilson Eduardo Sporting Braga
89' Wissel Portimonense Wissel Lucas Fernandes voor Dener Portimonense
91' Tweede gele kaart Portimonense Tweede gele kaart voor Wilson Manafá Portimonense
93' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ewerton Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Sporting Braga
Opstellingen Portimonense - Sporting Braga
De opstellingen van Portimonense en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Sporting Braga

Portimonense en Sporting Braga treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 4 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 0
Winst Sporting Braga 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 8e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 2e plaats.