Nabeschouwing Rio Ave - Feirense (0-0) || Primeira Liga

Zondag 20 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga neemt Rio Ave het zondag 20 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Feirense (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Rio Ave en Feirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rio Ave dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Feirense kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Feirense
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
155
65
Gevaarlijke aanvallen
44
32
Passes
533
304
Overtredingen
15
31
Buitenspel
2
3
Corners
11
2
Wissels
3
3
LIVE Rio Ave - Feirense 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Feirense Gele kaart voor P. Stivan Feirense
43' Wissel Rio Ave Wissel Tarantini voor Gabrielzinho Rio Ave
45' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diga Feirense
47' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
54' Wissel Rio Ave Wissel Bruno Moreira voor Leandrinho Rio Ave
66' Wissel Feirense Wissel Edinho voor P. Stivan Feirense
77' Wissel Feirense Wissel Sturgeon voor Crivellaro Feirense
80' Gele kaart Feirense Gele kaart voor D. Alampasu Feirense
87' Wissel Rio Ave Wissel Vitó voor Afonso Figueiredo Rio Ave
94' Wissel Feirense Wissel João Tavares voor Vítor Bruno Feirense
Opstellingen Rio Ave - Feirense
De opstellingen van Rio Ave en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Feirense

Rio Ave en Feirense treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Rio Ave en Feirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Feirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 10e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rio Ave - Feirense Opstelling Rio Ave Opstelling Feirense Live Rio Ave - Feirense Live Rio Ave - Feirense kijken Rio Ave - Feirense kijken Live Rio Ave - Feirense stream Rio Ave - Feirense Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Feirense Uitslag Rio Ave - Feirense Statistieken Rio Ave - Feirense Primeira Liga 2018/2019 Rio Ave - Feirense wedden Rio Ave - Feirense gokken Rio Ave - Feirense Unibet