Nabeschouwing Santa Clara - Marítimo (0-1) || Primeira Liga

Zaterdag 19 januari 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Santa Clara het zaterdag 19 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada, Ilha de São Miguel, Açores.

Via de Santa Clara - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Marítimo (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Joel, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Marítimo.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Marítimo
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
6
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
129
101
Gevaarlijke aanvallen
69
32
Passes
520
324
Overtredingen
18
20
Buitenspel
1
1
Corners
11
2
Wissels
3
3
LIVE Santa Clara - Marítimo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Wissel Santa Clara Wissel Lucas Marques voor Anderson Carvalho Santa Clara
23' Doelpunt Marítimo Doelpunt Joel met assist van Edgar Costa Marítimo 0-1
47' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Vuković Marítimo
48' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Charles Marítimo
46' Wissel Santa Clara Wissel Guilherme Schettine voor Bruno Lamas Santa Clara
47' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rodrigo Pinho Marítimo
51' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Edgar Costa Marítimo
54' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Lucas Marques Santa Clara
59' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Zainadine Junior Marítimo
69' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor João Lucas Santa Clara
70' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Rodrigo Pinho Marítimo
76' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Jean Cleber Marítimo
78' Wissel Marítimo Wissel L. Barrera voor J. Correa Marítimo
91' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor Gamboa Marítimo
Opstellingen Santa Clara - Marítimo
De opstellingen van Santa Clara en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Marítimo

Santa Clara en Marítimo treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Marítimo elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 0
Winst Marítimo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 9e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Santa Clara - Marítimo Opstelling Santa Clara Opstelling Marítimo Live Santa Clara - Marítimo Live Santa Clara - Marítimo kijken Santa Clara - Marítimo kijken Live Santa Clara - Marítimo stream Santa Clara - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Marítimo Uitslag Santa Clara - Marítimo Statistieken Santa Clara - Marítimo Primeira Liga 2018/2019 Santa Clara - Marítimo wedden Santa Clara - Marítimo gokken Santa Clara - Marítimo Unibet