Nabeschouwing Tondela - Belenenses (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Tondela het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Belenenses (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-1 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Fredy, waarmee Belenenses met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Ricardo Costa van Tondela voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Tondela de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Belenenses de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Belenenses
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
90
98
Gevaarlijke aanvallen
72
21
Passes
324
382
Overtredingen
15
13
Corners
10
4
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Belenenses 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Doelpunt Belenenses Doelpunt Fredy met assist van Diogo Viana Belenenses 0-1
56' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
57' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor Bruno Monteiro Tondela
66' Wissel Belenenses Wissel P. Sagna voor Diogo Viana Belenenses
67' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Ricardo Costa Tondela
70' Wissel Belenenses Wissel Licá voor Z. Bergdich Belenenses
70' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Nuno Coelho Belenenses
75' Wissel Belenenses Wissel Nélson voor M. Ljujić Belenenses
79' Wissel Tondela Wissel António Xavier voor Miguel Cardoso Tondela
91' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor Ricardo Costa Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Belenenses
Opstellingen Tondela - Belenenses
De opstellingen van Tondela en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Belenenses

Tondela en Belenenses treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 2 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Tondela. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 1
Winst Belenenses 2
Gelijkspel 3
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tondela - Belenenses Opstelling Tondela Opstelling Belenenses Live Tondela - Belenenses Live Tondela - Belenenses kijken Tondela - Belenenses kijken Live Tondela - Belenenses stream Tondela - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Belenenses Uitslag Tondela - Belenenses Statistieken Tondela - Belenenses Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Belenenses wedden Tondela - Belenenses gokken Tondela - Belenenses Unibet