Nabeschouwing Tondela - Marítimo (2-1) || Primeira Liga

Zaterdag 22 december 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het zaterdag 22 december 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Marítimo (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Rodrigo Pinho, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. Tondela kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tómané, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut moest Marítimo verder met een man minder nadat J. Vuković een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat C. Arango namens Tondela in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra, waardoor Tondela dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Marítimo
Goals
2
1
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
101
92
Gevaarlijke aanvallen
43
54
Passes
290
331
Overtredingen
16
19
Buitenspel
4
4
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Marítimo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Lucas Áfrico Marítimo
14' Wissel Marítimo Wissel Aloísio Neto voor Lucas Áfrico Marítimo
15' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Rúben Ferreira Marítimo
27' Doelpunt Marítimo Doelpunt Rodrigo Pinho Marítimo 0-1
30' Doelpunt Tondela Doelpunt Tómané Tondela 1-1
55' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Charles Marítimo
59' Wissel Marítimo Wissel Joel voor Danny Marítimo
61' Wissel Tondela Wissel C. Arango voor S. Peña Tondela
64' Gele kaart Tondela Gele kaart voor António Xavier Tondela
69' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
79' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor J. Vuković Marítimo
82' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Hélder Tavares Tondela
84' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Rodrigo Pinho Marítimo
85' Wissel Tondela Wissel P. Sabbag voor Ricardo Alves Tondela
88' Doelpunt Tondela Doelpunt C. Arango met assist van Tómané Tondela 2-1
89' Gele kaart Tondela Gele kaart voor C. Arango Tondela
96' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Joãozinho Tondela
Opstellingen Tondela - Marítimo
De opstellingen van Tondela en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Marítimo

Tondela en Marítimo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Marítimo elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Marítimo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 17e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tondela - Marítimo Opstelling Tondela Opstelling Marítimo Live Tondela - Marítimo Live Tondela - Marítimo kijken Tondela - Marítimo kijken Live Tondela - Marítimo stream Tondela - Marítimo Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Marítimo Uitslag Tondela - Marítimo Statistieken Tondela - Marítimo Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Marítimo wedden Tondela - Marítimo gokken Tondela - Marítimo Unibet