Nabeschouwing Belenenses - Benfica (0-2) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Benfica (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door R. Silva, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Benfica opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Pizzi die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Benfica.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Benfica.

LIVE Belenenses - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor J. Lucca Belenenses
34' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Kau Belenenses
40' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Tavares Benfica
50' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Kikas Belenenses
56' Wissel Belenenses Wissel C. Akas voor F. Varela Belenenses
59' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Silva Benfica 0-1
63' Wissel Belenenses Wissel N. Velez voor Kikas Belenenses
65' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor M. Ljujic Belenenses
68' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Santos Belenenses
74' Wissel Benfica Wissel Chiquinho voor R. De Tomas Benfica
79' Wissel Belenenses Wissel I. Faraj voor Kau Belenenses
82' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Lica Belenenses
92' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van R. Silva Benfica 0-2
93' Wissel Benfica Wissel C. Vinicius voor H. Seferovic Benfica
94' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor Pizzi Benfica
95' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Benfica
Opstellingen Belenenses - Benfica
De opstellingen van Belenenses en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Benfica

Belenenses en Benfica treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 11 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 15 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Belenenses. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 2
Winst Benfica 15
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 8e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.