Nabeschouwing Benfica - Gil Vicente (2-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Benfica het zaterdag 14 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Gil Vicente (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Pizzi van Benfica via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een ongelukkig eigen doelpunt van Y. Nogueira zorgde ervoor dat Benfica op 1-0 kwam te staan in de 46e minuut. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Benfica via een goal van Pizzi in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Benfica.

LIVE Benfica - Gil Vicente 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty gemist Benfica Penalty gemist Pizzi Benfica
30' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Y. Nogueira Gil Vicente
46' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt Y. Nogueira Benfica 1-0
46' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor B. Kraev Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel R. Balde voor S. Lino Gil Vicente
53' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi Benfica 2-0
71' Wissel Benfica Wissel Caio voor R. Silva Benfica
77' Wissel Benfica Wissel Jota voor R. De Tomas Benfica
78' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor W. Soares Gil Vicente
80' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Y. Baraye Gil Vicente
82' Wissel Gil Vicente Wissel L. Cordeiro voor J. Afonso Gil Vicente
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jota Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Gil Vicente
Opstellingen Benfica - Gil Vicente
De opstellingen van Benfica en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Gil Vicente

Benfica en Gil Vicente treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 2 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 7
Winst Gil Vicente 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 3e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 11e plaats.