Nabeschouwing Benfica - Marítimo (4-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Benfica het zaterdag 30 november 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Marítimo (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 4-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Pizzi, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Carlos Vinícius op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Douglas Grolli zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Benfica in de 55e minuut, nadat Carlos Vinícius de 4-0 wist te scoren. In de 60e minuut moest Benfica verder met een man minder, nadat Gabriel een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Benfica.

LIVE Benfica - Marítimo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van Carlos Vinícius Benfica 1-0
17' Doelpunt Benfica Doelpunt Carlos Vinícius met assist van Pizzi Benfica 2-0
27' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gabriel Benfica
28' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Francisco Ferreira Benfica
30' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Renê Marítimo
31' Doelpunt Benfica Doelpunt Douglas Grolli Benfica 3-0
46' Wissel Benfica Wissel Tomas Tavares voor André Almeida Benfica
55' Doelpunt Benfica Doelpunt Carlos Vinícius Benfica 4-0
57' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Edgar Costa Marítimo
60' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor Gabriel Benfica
68' Wissel Marítimo Wissel Erivaldo voor Marcelinho Marítimo
69' Wissel Benfica Wissel Raúl de Tomás voor Carlos Vinícius Benfica
74' Wissel Marítimo Wissel J. Correa voor J. Vuković Marítimo
76' Wissel Marítimo Wissel F. Bambock voor Pedro Pelágio Marítimo
81' Wissel Benfica Wissel João Filipe voor F. Cervi Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Marítimo
Opstellingen Benfica - Marítimo
De opstellingen van Benfica en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Marítimo

Benfica en Marítimo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 22 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 20
Winst Marítimo 2
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 1e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 14e plaats.