Nabeschouwing Boavista - Sporting CP (1-1) || Primeira Liga

Zondag 15 september 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het zondag 15 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Bessa XXI in Porto.

Via de Boavista - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Sporting CP (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Boavista en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Marlon, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. Sporting CP kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Fernandes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 91e minuut kreeg B. Fernandes van Sporting CP voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sporting CP de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Sporting CP
Goals
1
1
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
6
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
73
139
Gevaarlijke aanvallen
28
56
Passes
200
530
Overtredingen
22
17
Buitenspel
1
2
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE Boavista - Sporting CP 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Wendel Sporting CP
7' Doelpunt Boavista Doelpunt Marlon Boavista 1-0
21' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Neris Boavista
46' Wissel Sporting CP Wissel Jese voor C. Borja Sporting CP
49' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuna Sporting CP
49' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor B. Fernandes Sporting CP
56' Wissel Boavista Wissel Mateus voor Y. Njie Boavista
62' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Fernandes Sporting CP 1-1
67' Wissel Boavista Wissel N. Obiora voor Y. Ackah Boavista
68' Gele kaart Boavista Gele kaart voor N. Stojiljkovic Boavista
68' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Neto Sporting CP
80' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Y. Bolasie Sporting CP
81' Wissel Sporting CP Wissel Eduardo Henrique voor Wendel Sporting CP
88' Wissel Sporting CP Wissel R. Camacho voor G. Plata Sporting CP
91' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor B. Fernandes Sporting CP
93' Wissel Boavista Wissel Cassiano voor N. Stojiljkovic Boavista
Opstellingen Boavista - Sporting CP
De opstellingen van Boavista en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Sporting CP

Boavista en Sporting CP treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Sporting CP elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 0
Winst Sporting CP 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 4e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Boavista - Sporting CP Opstelling Boavista Opstelling Sporting CP Live Boavista - Sporting CP Live Boavista - Sporting CP kijken Boavista - Sporting CP kijken Live Boavista - Sporting CP stream Boavista - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Sporting CP Uitslag Boavista - Sporting CP Statistieken Boavista - Sporting CP Primeira Liga 2019/2020 Boavista - Sporting CP wedden Boavista - Sporting CP gokken Boavista - Sporting CP Unibet