Nabeschouwing Desportivo Aves - Famalicão (2-3) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 17:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Desportivo Aves het zaterdag 31 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Famalicão (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-3 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Perez, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. In de 28e minuut moest Lionn van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Famalicão verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Desportivo Aves in de 31e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van M. Mohammadi.

F. Martins zette Famalicão even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho toegekende penalty wist te benutten. In de 82e minuut werd A. Figueiredo van Desportivo Aves met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Famalicão met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 86 minuten kwam Famalicão op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van Anderson. Het lukte Desportivo Aves na 100 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Kahraba de 2-3 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Famalicão.

LIVE Desportivo Aves - Famalicão 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Famalicão Doelpunt N. Perez met assist van R. Lameiras Famalicão 0-1
28' Rode kaart Famalicão Rode kaart voor Lionn Famalicão
31' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt M. Mohammadi Desportivo Aves 1-1
32' Wissel Famalicão Wissel Riccieli voor R. Lameiras Famalicão
38' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Tymon Famalicão
45' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor W. Junior Desportivo Aves
47' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor L. Fernando Desportivo Aves
58' Penalty Famalicão Penalty F. Martins Famalicão 1-2
61' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor L. Fernando Desportivo Aves
66' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor R. Macedo Desportivo Aves
66' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Enzo Desportivo Aves
69' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
71' Wissel Desportivo Aves Wissel Kahraba voor M. Milos Desportivo Aves
77' Wissel Desportivo Aves Wissel B. Xavier voor M. Tavares Desportivo Aves
82' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
82' Rode kaart Desportivo Aves Rode kaart voor A. Figueiredo Desportivo Aves
86' Doelpunt Famalicão Doelpunt Anderson Famalicão 1-3
90' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Martins Famalicão
91' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor B. Xavier Desportivo Aves
91' Wissel Famalicão Wissel D. Goncalves voor Pote Famalicão
100' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Kahraba Desportivo Aves 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Famalicão
Opstellingen Desportivo Aves - Famalicão
De opstellingen van Desportivo Aves en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Famalicão

Desportivo Aves en Famalicão treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Desportivo Aves en Famalicão elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Famalicão 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 13e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 3e plaats.